Тайсън Фюри пак ни смая: Баща му го удря с топка в корема, а той крещи, че иска още (ВИДЕО)


Тайсън Фюри пак ни смая: Баща му го удря с топка в корема, а той крещи, че иска още (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1316 0

Когато става въпрос за 33-годишния боксьор Тайсън Фюри, малко новини могат да ни изненадат. През годините британецът много пъти е доказвал, че се отличава значително от своите колеги във всяко едно отношение.

В началото на октомври той защити своята титла в тежка категория на WBC, нокаутирайки Дионтей Уайлдър за втори път и накара мнозина свои врагове да замълчат. Човек би си помислил, че самият Фюри ще натисне спирачката след такава победа, но на кадри, които самият той разпространи в социалните мрежи, се вижда, че тренира по-надъхано отвсякога!

В момента Тайсън очаква да научи името на следващия си опонент, който ще е или Олександър Усик, или Дилиън Уайт. Неговият рекорд е 31-0-1 и най-вероятно ще проведе още няколко битки, преди да "окачи ръкавиците".

Във видеото се вижда как Фюри е легнал по гръб на боксов ринг, а 57-годишният Джон Фюри, който изглежда в доста добра форма, не спира да го удря с тренировъчна топка в корема, а впоследствие и по желание на самия му син - и в хълбоците...

Спираме дотук - вижте сами:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички