Нито Джошуа, нито Усик: Фюри не вярва някой да оцелее след ъперкъта срещу Уайт


Нито Джошуа, нито Усик: Фюри не вярва някой да оцелее след ъперкъта срещу Уайт
Снимка: GettyImages

8367 0

Шампионът на Световния боксов съвет (WBC) в тежка категория Тайсън Фюри заговори за "сблъсък на титани" с ММА боеца и "крал" при най-тежките в UFC Франсис Нгану. За битка между двамата се говори усилено в последните седмици и месеци, като мачът се очаква да бъде със смесени правила от бокс и ММА.

Преди дни Тайсън Фюри нокаутира Дилиън Уайт в мач, който Циганския крал определи като последен на професионалния ринг. Веднага след края на битката Фюри покани Франсис Нгану на ринга, където двамата заговориха за плановете си да се изправят един срещу друг. Сега британският боксьор отново заговори за битката с Нгану.

"Предстои наистина страхотен сблъсък на титани и очевидно аз ще го спечеля", категоричен бе Тайсън Фюри пред TalkSPORT.

Циганския крал коментира и ъперкъта, с който нокаутира Дилиън Уайт. Според Фюри няма боксьор в тежка категория - нито Антъни Джошуа, нито Олександър Усик, който да оцелее след такъв ъперкът.

"100 процента - това би нокаутирало абсолютно всеки!", отсече Фюри. "Не обичам да се сравнявам с бивши величия в бокса. Този удар би нокаутирал всеки, но това не може да ме сравнява с никой друг в историята, а само с боксьори от моята епоха", добави Фюри.

Дилиън Уайт поиска реванш от Тайсън Фюри, но Циганския крал бе категоричен, че това няма да се случи. Фюри също така отхвърли възможността да се изправи срещу настоящия притежател на останалите шампионски пояси в дивизията Олександър Усик, но добави, че "бих го налагал из целия ринг".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички