Тайсън Фюри обяви след кои три битки се оттегля от бокса


Тайсън Фюри обяви след кои три битки се оттегля от бокса
Снимка: Guliver/GettyImages

2332 0

Тайсън Фюри обяви, че му остават още три боксови двубоя преди да сложи край на професионалната си кариера. Това ще са срещу Дионтей Уайлдър, Антъни Джошуа и Дилиън Уайт. При положение, че се изпълни този план, то Фюри може да се оттегли от бокса на 32-годишна възраст.

На 22 февруари Фюри ще се изправи срещу Уайлдър в среща реванш. "Не знам за трета битка с Уайлдър, но ми остават още 3 битки в бокса. Ще се бия с Уайлдър, Джошуа и Уайт, а след това съм аут. Ще се бия с Уайт, защото той е задължителен претендент вече 2000 дни и не получава шанс. Ще се бия с него, след като победя Уайлдър.

Мисля, че той е добър боксьор и ще е една от последните ми битки. Той е един от тези, които нямат късмет, но ще си получи шанса за титлата. Не ми трябва победа с решение над Уайлдър, а победа с нокаут. Той ще бъде 21-вата ми жертва, която ще нокаутирам. И двамата нямаме загуби и се надявам, че той ще ме срещне в центъра на ринга. Не искам Джошуа да идва в моя лагер, защото той не може да се мери с Уайлдър. И неговото време ще дойде", заяви Фюри.

Междувременно, докато всички чакат с интерес реванша между Фюри и Уайлдър, изглежда, че Антъни Джошуа е решил дали ще защитава титлата срещу Кубрат Пулев (подробности в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички