Тайсън Фюри нападна Антъни Джошуа с нецензурни думи и го обяви за страхливец


Тайсън Фюри нападна Антъни Джошуа с нецензурни думи и го обяви за страхливец
Снимка: GettyImages

2750 0

Тайсън Фюри нападна с нецензурни думи Антъни Джошуа, обявявайки го за страхливец. "Циганския крал" разкри, че в миналото сънародникът му е отказвал възможността да се изправят един срещу друг цели шест пъти. Самият Фюри не вярва, че именитият му съперник може да го повали.

"Минимум 6 пъти се опитвах да уредя този бой. Всеки от опитите ми беше неуспешен, защото става въпрос за една жена, примадона. Той е малък, ш*бан д*хач, който не иска да се бие. Би могъл да ме победи само, ако има бейзболна бухалка и ме нападне, докато спя", заяви 33-годишният вече бивш боец пред "iFL TV".

Той отрече слуховете, че е отказал двубой с победителя от срещата между Джошуа и Усик. Британецът разкри, че не мисли да се връща на ринга, а вместо това предпочита да прекара повече време със семейството си.

"Отказах се да ме удрят в лицето за малко пари, имам си много. Имам 6 деца и жена, за които да се грижа. Така че, ако някой иска да ме критикува за това, просто може да ми оближе т**ите" ", допълни "циганския крал". 

Ето защо Фюри получи забрана да стъпва в САЩ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички