Джошуа: Сгреших срещу Усик, но сега съм прицелен в безспорната титла


Джошуа: Сгреших срещу Усик, но сега съм прицелен в безспорната титла
Снимка: Getty Images

1726 0

Британската звезда Антъни Джошуа коментира предстоящия си мач-реванш срещу Олександър Усик. Ей Джей призна, че е направил много грешки в първия мач, в който загуби титлите си и сподели, че в продължение на няколко рунда украинецът го е надвил.

"Господ е винаги милостив, дори и в трудни моменти. Все още имам глад за победа. Винаги съм казвал, че оставам гладен. Оставам мотивиран. В живота всичко се случва, провалите се случват. Но постоянството, психологическата стабилност и последователността винаги ще взимат връх. Така че още сме на път към безспорна шампионска титла и това беше само малко отклонение от пътя.

Фокусиран съм върху целта си, която седи там (сочи Усик). Дай Боже, ще се представя добре и ще стана трикратен световен шампион. В първия мач с Усик той ми нарита задника за определен брой рундове. Трябваше да приема това поражение като мъж и го приемам напълно. В септемврийската битка направих грешка, а той направи всичко както трябва.

Сега просто трябва да обърна резултата. Не обичам да усложнявам нещата, защото всичко гениално е просто. Понякога трябва да не усложняваш, за да постигнеш резултати.

Трябва да отдадем дължимото на Усик и неговия тим. Не съм хейтър, уважавам хората и тяхната професия, уважавам какво е постигнал. Това трябва да ме мотивира да ставам по-добър. Ако някой около мен е по-добър в определени аспекти, трябва да се мотивирам и да си налагам да стана по-добър от него. И това съм правил винаги. Най-хубавото е, че имам втори шанс", каза Джошуа на пресконференция съвместно с Усик. А ето къде и кога ще бъде реваншът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички