Хърн склони: Провежда реванша Джошуа - Усик в Киев, ето кога


Хърн склони: Провежда реванша Джошуа - Усик в Киев, ето кога
Снимка: Getty Images

1833 0

Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн е готов да проведе реванша срещу Олександър Усик в Киев през април. От щаба на новия световен шампион настояха този път мачът да се състои на домашната сцена на Усик, след като първата битка се проведе в Лондон. Хърн първоначално беше против, но вече е склонен да се съгласи.

Всъщност Хърн няма голям избор, тъй като ще трябва да се съобрази с желанието на победителя. А то е битката да се състои на Олимпийския стадион в Киев. Промоутърът на Джошуа изрази съмнения, че ще е студено за бокс през февруари, затова предпочита мачът да се състои през април.

"Имам желание да направим реванша на открито през април. Правили сме го и преди. Искам и вторият двубой да се проведе във Великобритания, но съм сигурен, че екипът на Усик ще настоява реваншът да е в Киев. Аз нямам проблеми с провеждането на мача в Киев.

Нямам проблем да пътувам до Киев. Трябва да анализираме всичко и да видим какви приходи можем да получим в този случай. Разбира се, първият ни избор е Великобритания. Вече имаме предложения и от Близкия Изток”, заяви Еди Хърн.

Още новини около Джошуа - Усик ще намерите ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички