ВИДЕО: Бруталният удар, след който беше ясно, че Тайсън Фюри ще спечели


ВИДЕО: Бруталният удар, след който беше ясно, че Тайсън Фюри ще спечели

106960 0

След няколкогодишно властване на Дионтей Уайлдър като шампион на WBC, една от основните федерации в професионалния бокс има нов носител на пояса и това е Тайсън Фюри. Британецът спази заканата си срещу Бронзовия Бомбардировач и, въпреки че не постигна нокаут във втория рунд, разпиля американския боксьор и в крайна сметка надделя над Дионтей Уайлдър в 7-ия рунд след технически нокаут. 

В нито един момент от двубоя Циганския крал не остави съмнение в превъзходството си, а натрупаните допълнително килограми спрямо предходния им сблъсък му помогнаха да е далеч по-внушителен в ударите си. Така той още в 3-ия рунд демонстрира на Дионтей Уайлдър наглед колко сериозни са намеренията му за победа. 

След като вече беше спечелил първите два рунда, Тайсън продължи да изглежда по-активният боксьор и в 3-ата част. Уайлдър бе изключително пасивен и предпочиташе да търси бой от дистанция, но беше сюрпризиран в средата на рунда, когато в могъщо дясно кроше Фюри просна опонента си на пода. 

Двамата точно бяха получили инструкции от рефера, когато Фюри застана пред Уайлдър и със светкавична комбинация от ляв прав и дясно кроше шокира американеца и го прати на пода. Това се оказа решаващо в двубоя, тъй като този удар отвори рана в ухото на Бронзовия Бомбардировач, а от този момент насетне въпростът беше не дали, а кога Фюри ще спечели срещата. 

В оставащото време Фюри не отслаби натиска върху опонента си и, в крайна сметка, след нова зашеметяваща серия Тайсън спечели срещу Уайлдър с технически нокаут (още подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


Роналдо - Феномена, който многократно разби прогнозите и завладя футболния терен

Роналдо Луиш Назарио де Лима - по прякор Феномена, а не "другият Роналдо" или "дебелият Роналдо". Много закачени...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама