ВИДЕО: Нокаутът на Тайсън Фюри срещу Дионтей Уайлдър


ВИДЕО: Нокаутът на Тайсън Фюри срещу Дионтей Уайлдър

66735 0

Титлата на WBC в тежка категория има своя нов притежател, след като в епичен двубой Тайсън Фюри разби на пух и прах досегашния шампион Дионтей Уайлдър в мега зрелищен реванш между двамата боксьори в Лас Вегас. Циганския крал не остави никакви съмнения за превъзходството си, което достигна връхната си точка в 7-ия рунд, когато стигна до нокаут срещу досегашния първенец на федерацията. 

От самото начало Тайсън беше далеч по-подготвния боксьор, а преди да се стигне до нокаута в срещата Фюри направи всичко по силите си, за да изтощи своя опонент. Ключът към това се оказа светкавичната атака в 3-ия рунд, която разкървави ухото на Уайлдър (видео вижте тук). 

В 5-ия рунд Фюри прати за втори път в нокдаун американеца и от този момент нататък Уайлдър едва се движеше и беше загубил всякаква ориентация. Той се опита няколко пъти да атакува, но просто не можеше да уцели своя опонент. И така се стигна до 7-ия рунд, в който всичко приключи. 

Циганския крал успя да притисне американеца в един от ъглите на ринга и най-накрая успя да разбие гарда му, нанасяйки стряскаща комбинация от ляв-десен-ляв. Уайлдър не падна, но погледът му беше празен, а реакциите в опит да се защити - нулеви. В този момент реферът, който следеше внимателно ситуацията още от 3-ия рунд, реши да прекрати двубоя, връчвайки победа с технически нокаут за Тайсън Фюри, след като треньорът на Уайлдър хвърли кърпа на ринга, спасявайки своя боксьор. 

Малко преди да се стигне до нокаута Уайлдър постоянно търсеше ситуации, при които да стигне до клинч, за да може да се се съвземе. При една от тези ситуации обаче Фюри шокиращо облиза кръвта от тялото на Дионтей (подробности в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


ВИДЕО: Фюри облиза стичащата се по врата на Уайлдър кръв

Тайсън Фюри спази не само обещанието си да нокаутира Дионтей Уайлдър, ами да превърне реванша между двамата...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама