Уайлдър: Екипът ми хвърли кърпата, аз исках да се бия още


Уайлдър: Екипът ми хвърли кърпата, аз исках да се бия още
Снимка: Getty Images/Guliver

20244 0

Доскорошният шампион на WBC Дионтей Уайлдър намери изненадващо оправдание за тежката си загуба тази сутрин. Американецът бе нокаутиран в седмия рунд, като преди това бе пращан и в нокдаун, от Тайсън Фюри. Мачът бе решен от технически нокаут, като в този момент се виждаше, че боецът не изглеждаше да знае дори къде се намира. Той обаче настоя, че е бил спрян от своя екип да се бие още, с което не е бил съгласен.

"Справям се добре. Такива неща се случват. По-добрият боксьор спечели тази вечер, но моят ъгъл хвърли кърпата, а аз бях готов да изляза да се бия още. Имах много неща, които да продължа в този двубой. Нещата са такива, каквито са, но не се извинявам тази вечер. Просто ми се иска моят ъгъл да ме беше пуснал да изляза за своя щит. Аз съм воин", заяви уайлдър, цитиран от "The Guardian".

"Той се представи страхотно, а ние ще се върнем по-силно. Дори най-големите са губили и са се завръщали, това е само част от бокса. Просто го приемаш такова, каквото е. Не мога да се извинявам тази вечер. Имах много трудности. Но ще се върнем по-силни следващият път. Затова е големият бокс - най-добрите да се бият с най-добрите. Оценявам всички фенове, които излязоха и подкрепиха шоуто, надявам се всички да се приберат спокойно", каза още загубилият боец. Вижте тук удара, който понесе Уайлдър и след който стана ясно, че той ще загуби този мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички