Съсипаха Дионтей Уайлдър от критики, сравниха го със "Спондж Боб" (СНИМКА)


Съсипаха Дионтей Уайлдър от критики, сравниха го със "Спондж Боб" (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

3024 0

Феновете на бокса останаха изумени от Дионтей Уайлдър, но не в добрия смисъл. Американецът бе неузнаваем и загуби от Джоузег Паркър след 12 рунда, но едно нещо направи голямо впечатление.

И това е формата на боксьора, както и прекалено малкото му килограми. В социалните мрежи се възмутиха колко слаб е той и по-конкретно колко тънки изглеждат краката му.

Феновете останаха възмутени от формата на Уайлдър

Уайлдър втрещи феновете с формата си

"Бронзовият бомбардировач" винаги е имал впечатляваща физика, но феновете смятат, че той се е съсредоточил твърде много върху лостовете си и е оставил краката си да страдат.

Мнозина се обърнаха към социалните медии, за да реагират на сравнително кльощавите му крака, тъй като останаха в недоумение от начина, по който изглеждат.

Един фен написа: "Дионтей Уайлдър куцука на крака като клечка за зъби". Докато друг добави: "Лудост е колко тънки са краката на Дионтей Уайлдър за някой, който удря толкова силно".  Трети се пошегува: "Уайлдър има крака като "Спондж Боб Квадратни гащи". А самият Уайлдър пък заяви, че няма намерение да прави драми след поражението.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички