Със скоростта на светлината: Най-бързият нокаут в кариерата на Кобрата (ВИДЕО)


Със скоростта на светлината: Най-бързият нокаут в кариерата на Кобрата (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

100273 0

Името Кубрат Пулев се отъждествява с мъжество, сила, характер и много, много болка. Родният боец е стъжнявал дните на десетки повярвали си самозванци, дръзнали да застанат очи в очи с него.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ГЛЕДАЙ ПУЛЕВ - ЧИСОРА НА ЖИВО - ВИЖТЕ КАК!

В професионалната си кариера Кобрата се е изправял срещу 31 боксьори. С цели 29 от противниците си българинът се разправя успешно, 14 от които не дочакват да чуят последния гонг. 

Кой от съперниците на Пулев обаче осъзна още в първите си секунди на ринга, че родният шампион е твърде голям залък за него?

Кубрат Пулев - Морис Харис, 2015 г. (нокаут 1-и рунд)

Година  след тежката загуба от легендарния Владимир Кличко Кубрат Пулев сякаш искаше да измие възможно най-скоро горчилката от поражението. Кобрата си уреди не един, а цели два мача в рамките на малко повече от месец. 

ЗРЕЛИЩЕТО ПУЛЕВ - ЧИСОРА: БОКС НА СВЕТОВНО НИВО, НО С ИЗЯВЕН ФАВОРИТ!

В първия (17.10.2015 г.) българинът постигна трудна, но категорична победа с 3:0 съдийски гласове над Джордж Ариас. 49 дни по-късно (05.15) късмета си срещу Пулев пробва и американецът Морис Харис. В този ден обаче, той бе далеч от него. 

Още от началото на двубоя Кубрат не остави никакъв шанс на опонента си. Срещу родения в Ню Джърси боец "заваляха" безброй удари, кой от кой по-силен и по-точен. Минута и 45 секунди след началото, битката приключи с лежащия на пода Харис. Той бе повален с десен ъперкът в тялото, след който не съумя да се изправи на крака.

Победите подействаха като отдушник на насъбралото се напрежение у българина, който впоследствие постигна нови 6 такива по безапелационен начин. 

Ето какво заяви Кобрата дни преди реванша с Дерек Чисора

Всичко за мача Кубрат Пулев - Дерек Чисора можете да четете на SPORTLIVE.BG

ВИЖТЕ ОЩЕ: ГЛЕДАЙ ПУЛЕВ - ЧИСОРА НА ЖИВО - ВИЖТЕ КАК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички