"Никой не може да победи този Канело": Алварес заговори сам за собственото си величие


"Никой не може да победи този Канело": Алварес заговори сам за собственото си величие
Снимка: Getty Images

1211 0

Канело Алварес продължава да се издига като боксово величие, след като се наложи с единодушно съдийско решение над Джермел Чарло и запази поясите си в Лас Вегас, Невада. Веднага след победа номер "60" в своята кариера мексиканският състезател обърна внимание на медиите и говори за битката си на ринга.

Коментарът на Канело

"Чувствам се страхотно, щастлив съм. Благодаря на всички, че дойдохте. Обичам Ви толкова много. Обичам семейството си, приятелите си, феновете си, които дойдоха от толкова далеч само за да ме подкрепят. Много благодаря. Обичам ви всички. Аз съм силен боец ​​през цялото време, срещу всички боксьори. Аз съм силен човек. Никой не може да победи този Канело", категоричен е Алварес.

"Работихме върху атаката на тялото. Знаем, че той е страхотен боец (бел. ред. Чарло). Той знае как да се движи на ринга. Три месеца работихме върху атаката на тялото. Три месеца в планината - без семейството ми, без нищо, но все още обичам бокса. Толкова много обичам бокса. Боксът е моят живот. Боксът ме направи човека, който съм днес".

"Не бях разочарован, че не победих с нокаут. Чувствам се прекрасно. Ето защо се бием 12 рунда, нали? Ако не получа нокаут, получавам 12 рунда, за да покажа, че съм най-добрият. Че аз съм по-добрият боец. Никой не може да победи този Канело", добави още мексиканецът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тайсън Фюри посочи кой е единственият боксьор, който може да го победи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички