"Станах от леглото и се качих на ринга": Кубрат Пулев се завърна на родна земя и заговори за следващи мачове


"Станах от леглото и се качих на ринга": Кубрат Пулев се завърна на родна земя и заговори за следващи мачове
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1556 0

Най-добрият български боксьор - Кубрат Пулев, се завърна от САЩ и бе посрещнат по страхотен начин на летището в София. Кобрата заяви пред колегите от "bTV", че се чувства страхотно и разказа повече както за притеснителното си състояние, така преди мача с Вавржик, така и за идеите за следващ опонент.

Думите на Кубрат Пулев

"Случва се, в крайна сметка и ние сме хора. Два дни след това нищо ми нямаше, но още веднъж доказах пред себе си - характер, воля, желание, непримиримост и дух. Най-вече дух", започна Кубрат.

"Треньорът не ми даваше да играя. Каза ми, че няма нищо на всяка цена. Няма да играя и точка. Но аз прецених и му казах - дай ми един рунд бой със сянка, за да ти докажа, че няма да се задъхам. А той ми каза - ти се задъхваш дори като вървиш... Буквално от леглото станах и се качих на ринга. Доказах се пред себе си най вече, че сме железни".

"Искахме да се получи се получи - ето че хората знаят, оценяват, виждат. Въпреки че бях с температура, се получи уникален мач и победата си е победа. Когато е по-трудна, е по-сладка".

"Има интерес за следващи мачове, коментираме, говорим, новата година може да е много интересна. Няма вече да правя дълга пауза, прекалената почивка също не е добре", добави още Кобрата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето какво каза и Тервел Пулев след завръщането в България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички