Родна ясновидка посочи кога Левски пак ще е първи и спира ли с бокса Кубрат


Родна ясновидка посочи кога Левски пак ще е първи и спира ли с бокса Кубрат
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

23637 0

Ясновидката Соня Заварчик предрече, че през следващия сезон любимият ѝ Левски ще бъде на първо място в класирането. Тя направи предсказанието в интервю за "България днес". "Сега е на девето място, а от догодина ще стане на първо. Дано Наско Сираков си е научил добре урока. Да води истинска, а не материална политика във футбола", заяви пророчицата.

"Ще има големи промени в тяхното управление. Ще се завърнат стари хора", отговори тя на въпрос докога ще продължи доминацията на Лудогорец в Първа лига.

Тя е категорична, че Кубрат Пулев няма да спре с бокса догодина. Звездата ни в тежка категория е на 39 години. "2021 не, следващата пак не, но в един момент ще се откаже. Той притежава силата. Има всичко, но искаше да омае Джощуа със страхове и закани. Това не е редно в боксьорството. Виж оня как го прави. Мълчи и си върши работата, а нашият непрекъснато кряка и вика по него. Това беше много грозно, извинявай", коментира Заварчик. А ето как Кубрат коментира евентуално свое спиране с бокса и преминаване към политиката. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички