"Спечелих, но бях измамен" - в лагера на Дюбоа са бесни и ще обжалват успеха на Усик


"Спечелих, но бях измамен" - в лагера на Дюбоа са бесни и ще обжалват успеха на Усик
Снимка: Getty Images

9168 0

От лагера на Даниел Дюбоа бяха бесни след загубата от Олександър Усик. Те са категорични, че победата е била отнета от британеца. В петия рунд той свали Усик на земята, а реферът отсъди, че е било с непозволен удар. Нещо, с което изобщо не са съгласни.

Обжалване и в очакване на реванш

"Не мисля, че това е нисък удар, мислех, че се приземи и бях измамен за победата. Бях измамен, това беше победа тази вечер. Но знаете ли какво, трябва да дойда отново", категоричен бе британецът след двубоя.

Франк Уорън каза, че реферът го е сбъркал "сериозно" и го нарече "домакинско решение". Уорън описа Усик като "герой", но: "Това бе боксов мач и не беше нисък удар. Това е глупост, пълна глупост. Ръководните органи трябва да наредят реванш", като допълни, че ще обжалват.

Треньорът на Даниел Дюбоа Дон Чарлз бе бесен, докато пита по време на интервюто: "Как това е нисък удар", докато се въртяха повторения на ситуацията. Именно тази ситуация обсъжда целия боксов свят, а не победата на Усик.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички