СНИМКИ: Тервел Пулев във върхова форма, Ковальов с най-голямо лично тегло


СНИМКИ: Тервел Пулев във върхова форма, Ковальов с най-голямо лично тегло
Снимка: FITE.TV

12271 0

Тервел Пулев проведе задължителния кантар преди най-тежката си битка на боксовия ринг. Родният представител се изправя срещу Сергей Ковальов в главното събитие на "TrillerVerz 5", което ще се проведе рано сутринта на 15-и май българско време (14-и май в САЩ). 

В двубоя не е заложена междуконтиненталната титла на българина, но пък самият двубой може да го изстреля към челните позиции в ранглистите на полутежка категория. 

ВАЖНО: Всеки от вас, който не може да гледа мачовете на братята, може да следи мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Какво показа кантарът преди Тервел Пулев - Сергей Ковальов?

В главното събитие на "Трилър" по-малкият брат Пулев се изправя срещу бившия световен шампион в "лека" тежка категория и боксьор с много опит Ковальов. Руснакът има много по-богат опит от Тервел, но в същото време ще дебютира при полутежките, където досега Пулев е безгрешен - 16 мача, 16 победи, 13 нокаута. 

РЕГИСТРАЦИЯ И АБОНАМЕНТ ЗА МАЧОВЕТЕ НА ПУЛЕВИ ТУК

Кантарът показа, че Тервел е с много малко по-тежък от своя опонент, което е изненадващо, предвид факта че Ковальов е натрупал значителна маса след последния си боксов двубой през 2019 година. 

Тервел закова измервателната система на 89.58 килограма. Това е с 2 килограма по-малко в сравнение с последния мач на софиянеца срещу Викапита Мероро (91 килограма). Българинът изглеждаше в топ физическа форма. 

Руснакът от своя страна спря кантара на 89.13 килограма, което е върхово за него тегло. В последния двубой срещу Канело Алварес той беше 79 килограма. Разбира се, той се нуждаеше от допълнителна маса, за да може да се качи в полутежка категория. 

РЕГИСТРАЦИЯ И АБОНАМЕНТ ЗА МАЧОВЕТЕ НА ПУЛЕВИ ТУК!

"Трудно ще ми е да се концентрирам, тъй като Кубрат се бие преди мен. Той е мой брат, завинаги, ще се притеснявам за него, но ние сме професионалисти. Трябва да съм концентриран върху моя двубой, моя опонент и вярвам, че ще се справя. Ще видим кой-кого и кой е по-добрият", каза Пулев след кантара. 

Как можем да гледаме Тервел Пулев срещу Сергей Ковальов? 

Битката на Тервел, а и тази на Кобрата, няма да бъде излъчвана в българския ефир. Единственият начин да гледате срещата на живо е FITE.TV (регистрация и абонамент за мача тук). 

Има 3 начина да гледате мачовете на братята - чрез заплащане на "pay-per-view" на стойност 7.99 долара; едномесечен абонамент за "TrillerVerz" на стойност 2.99 долара; едномесечен абонамент за FITE+ на стойност 4.99 долара, който дава почти неограничен достъп до всички събития, излъчвани в американския стрийминг сайт. 

Мачът на Тервел Пулев е главното събитие ще стартира в 07:00 часа българско време в неделя (15-и май). 

ВАЖНО ПРЕДИ МАЧОВЕТЕ НА КУБРАТ И ТЕРВЕЛ ПУЛЕВИ

ВАЖНО: Всеки от вас, който не може да гледа мачовете на братята, може да следи мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви НА ЖИВО в Sportlive.bg

ВАЖНО: Който няма възможност да го гледа, може да следди Тервел Пулев - Сергей Ковальов НА ЖИВО в Sportlive.bg

Вижте как можем да се регистрираме и абонираме за мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви тук! 

ВИЖТЕ ОЩЕКакви са абонаментите във FITE.TV за мачовете на Пулеви 

ВИЖТЕ ОЩЕFITE.TV - пълно ревю, плюсове и минуси 

Можете да четете в Sportlive.bg всички новини за битките на Кубрат и Тервел Пулеви 

ВАЖНО: Който няма възможност да го гледа, може да следди Тервел Пулев - Сергей Ковальов НА ЖИВО в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички