Дос Сантос: Пулев е много корав човек, но ще разменя удари с него


Дос Сантос: Пулев е много корав човек, но ще разменя удари с него
Снимка: Getty Images

2904 0

Легендата на ММА Жуниор дос Сантос сподели ентусиазма си от предстоящото си участие в събитието "Triad Combat". Съперник на 37-годишния боец, който е бивш шампион на UFC в тежка категория, е българската звезда в бокса Кубрат Пулев.

"Това е страхотна възможност. Преминах през момент на размисъл със себе си и наистина ми липсваше възможността да се бия. Така че да изживея този момент отново, в етап на подготовка, е доста вълнуващо. Доста съм мотивиран. Пулев е доста опитен, биеше се срещу най-големите имена в световния бокс, много корав човек. Това е предзивикателство, което вълнува всеки. Не съм там, за да се бия без цел. Моята цел, на 37-годишна възраст, е да постигна големи завоевания, по-големи от това, което вече съм постигнал", заяви Дос Сантос пред ESPN.

"Имам наистина добро чувство, като през 2008 г., когато започнах в UFC. Наистина съм мотивиран и ще бъде невероятно за следващата част от кариерата ми. Ще разменя удари с него. Знам, че е опитен боксьор и това прави битката още по-интересна. Това е, което искам. Искам да се тествам с момчета като него", продължи боецът.

"Правилата в моя случай помагат за безпроблемен преход в света на бокса. Ако имам възможност да се тествам в бокса, тя е сега. Събитието дава възможност на боксьори да се занимават с ММА и на ММА бойци да се занимават с бокс. Така че това е перфектен микс. Отивам да се боксирам. искам да пусна ръката си, това, което правя най-добре. Винаги търся нокаут", завърши бразилецът. По-рано той се зарече да нокаутира Кобрата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички