Някогашното страшилище на UFC Дос Сантос за Кобрата: Ще нокаутирам това момче!


Някогашното страшилище на UFC Дос Сантос за Кобрата: Ще нокаутирам това момче!
Снимка: Getty Images

3116 0

Съперникът на Кубрат Пулев на следващото събитие Triad Combat - Жуниор дос Сантос, се закани на българския боксьор преди мача помежду им. С широка усмивка бразилецът заяви, че на 26 февруари, за когато е планирано събитието в САЩ, ще излезе и ще нокаутира Пулев. Както е известно, българинът спечели категорично своята битка в първото издание на новия спорт, където съперник му бе американецът Франк Мир.

"Наистина вярвам, че ще си впечатлен от това, което ще видиш, но боят е бой и никога не знаеш. Надявам се да се забавлявате и, както винаги, аз ще бъда там, за да нокаутирам това момче", каза ММА звездата пред гиганта "ESPN".

"Сега съм на 37 години и мислех да спра да се бия. Мислех си, че може би това вече не е за мен, но това не е моята истина. Моята истина е, че обичам това нещо и все още мога да го правя. Тази битка ще покаже на всички хора - тези, които ме подкрепят, и тези, които не ме подкрепят, кой съм аз.

Защото се чувствам щастлив. И ако не се представя добре, това ще бъде реалността. Ще бъде време да си кажа: Добре, наистина вече не се представям на ниво", допълни Дос Сантос.

Бразилската ММА легенда напусна UFC след 4 поредни загуби. Балансът му беше 21 победи и 9 загуби. За последно той се би в клетка през декември 2020 г., когато загуби от Сирил Гейн. А коя друга легенда на UFC се притеснява за Дос Сантос заради качествата на Пулев четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички