"Ще тормозя Олександър Усик": Амбициите на Дюбоа стигнаха краен предел


"Ще тормозя Олександър Усик": Амбициите на Дюбоа стигнаха краен предел
Снимка: Getty Images

1815 0

Световният шампион в тежка категория - Олександър Усик, ще се изправи срещу британеца Даниел Дюбоа в боксово зрелище при най-тежките тази вечер (26 август). Броени часове преди сблъсъка претендентът за титлите отправи жестока закана към украинеца.

Дюбоа е амбициран

"Боксирал съм през по-голямата част от живота си, така че спорът за възрастта не е на дневен ред. Имам опит и трябва да бъда ветеран в тази битка. Ще тормозя Усик. Трябва да вляза в мача и да бъда побойника. Ще бъда побойника и ще го разтърся", категоричен е Дюбоа, цитиран от "talkSPORT".

"Всички великани в спорта са го правили. Боксът е създаден от отделни мнения и никога не допускам те да влязат в главата ми и да ме пречупят. Готов съм да изляза и да покажа на какво съм способен", добавя още 25-годишният британец.

Това ще бъде сблъсък номер 21 в кариерата на Дюбоа, а към момента той има 19 победи и 1 поражение. От другата страна, Усик също ще се изправи на професионалния ринг за 21-ви път. Той е перфектен до момента - 20 мача и 20 успеха.

Галавечерта във Вроцлав, Полша стартира в 21:00 часа (българско време). Броени часове преди първия гонг пък стана ясно, че Дюбоа е по-тежък от Усик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички