"Казвали са ми, че е много секси": Гласът на Фюри преди 10+ години е бил абсурдно различен (ВИДЕО)


"Казвали са ми, че е много секси": Гласът на Фюри преди 10+ години е бил абсурдно различен (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images / Guliver

2459 0

Гласът на Тайсън Фюри е бил увреден завинаги преди години. Това се е случило след мощен удар. Можете да забележите огромна разлика в това как е звучал около и преди 2010 година спрямо това какъв е гласът му днес (чуйте и вижте чрез кадрите по-долу в материала).

Циганския крал и неговият глас са емблематично дуо с ключови заслуги за така наречения "trash-talk" (обидни и провокативни думи спрямо съперник). Счита се, че именно Фюри е един от най-добрите в това.

Ако не следите кариерата му от най-ранни години обаче, ще останете втрещени от начина, по който е звучал преди. Самият Тайсън Фюри признава, че това се е случило след тежък удар в гърлото. Все пак Циганския крал не смята, че това задължително е нещо лошо, като признава, че са му казвали, че гласът му е станал "много секси".

"Гласът ми невинаги е бил такъв, това не е оригиналното ми звучене. Ако се върнете и чуете интервюта от 2010 година - ще видите, че нямах такъв глас. Един от добрите ми приятели - Тай Мичел... Правихме спаринг и ме удари в гърлото много здраво и получих кръвен съсирек в гърлото.

Това сериозно повреди вокалите ми и заради това говоря така в момента. Някои биха казали, че е много секси, казвали са ми го" - споделя той пред The MMA Hour. Междувременно стана ясно, че боец от UFC ще подогтвя Тайсън Фюри за Франсис Нгану.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички