Ще се бие ли с Олександър Усик? Тайсън Фюри даде нов "уклончив" отговор


Ще се бие ли с Олександър Усик? Тайсън Фюри даде нов "уклончив" отговор
Снимка: Getty Images

2199 0

Феновете на бокса продължават да искат да станат свидетели на зрелището при най-тежките, а именно - битка между Олександър Усик и Тайсън Фюри, която да обедини всички титли в тежка категория, но преговорите между двамата продължават да се провалят.

Актуална информация от Фюри

В своя скорошна медийна изява Фюри бе категоричен, че не е оптимист за битка между него и Усик скоро. Циганския крал посочи, че са били водени редица преговори между двата лагера.

"През изминалата година се опитах да преговарям с Усик два или три пъти. И по някаква причина никога не си стиснахме ръцете. Не съм оптимист. По време на преговорите бях голям оптимист. След това казах: "Това няма да стане". Дори се обзаложих с промоутъра Франк Уорън за 10 хиляди паунда, че Усик няма да подпише договор и, разбира се, аз спечелих облога", споделя Фюри, цитиран от "Ringside24".

Припомняме, че Усик и Фюри трябваше да излязат на ринга през пролетта на 2023 година, а след като разговорите пропаднаха се заговори за битка през лятото, но и тя не бе осъществена. В крайна сметка, Циганския крал избра да се боксира със страшилището в ММА средите - Франсис Нгану, а Усик ще защитава титлите си срещу Даниел Дюбоа в събота (26 август).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Няма да повярвате как е звучал Тайсън Фюри преди 10 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички