Ще се случи ли? Аръм се е свързал с Хърн за мач Тайсън Фюри - Антъни Джошуа


Ще се случи ли? Аръм се е свързал с Хърн за мач Тайсън Фюри - Антъни Джошуа
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

3638 0

Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн разкри, че неговият колега и промоутър на Тайсън Фюри - Боб Аръм, се е свързал с него, за да уговори предстоящ сблъсък между двете страшилища в тежка категория.

"Просто трябва да решим какъв тип битка искаме за юли. Влизаме ли направо в сериозен мач сега? Боб Аръм ми се обади онзи ден, което беше голяма изненада. Той ме попита какво мисля за евентуален мач между Ей Джей и Фюри", каза Хърн за "IFL TV".

"Kазах му, че не знам. Всички сме готови да обсъждаме подобна битка, но в същото време трябва да разгледаме  цифрите и това кога ще е най-добре да се състои подобен мач. Кой знае какво ще се случи с Усик или Уайлдър. Ще трябва да видим, но AJ ще се бие през юли, 100 процента", добави Хърн.

Джошуа напомни за себе си

Изминалата събота (1 април) Антъни Джошуа се разправи с Джърмейн Франклин, побеждавайки американската машина след 12 рунда на "O2 Arena" в Лондон. Мнозина смятат, че с тази победа Ей Джей се е върнал обратно на боксовата карта и е готов да се бие с по-сериозни имена в своята категория.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Посъветваха Джошуа да стои далеч от 3 имена в тежка категория.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички