Когато Антъни Джошуа засече човек, с когото е бил в затвора - какво си казаха? (ВИДЕО)


Когато Антъни Джошуа засече човек, с когото е бил в затвора - какво си казаха? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6268 0

В социалните мрежи набира популярност видео, на което бившият световен шампион Антъни Джошуа засича човек, с когото е бил в затвора преди години. Става въпрос за периода, в който Ей Джей бе в затвора в Рединг.

Видеото е сякаш от ноември миналата година - покрай битката на Дилиън Уайт с Джърмейн Франклин (когото Джошуа победи съвсем наскоро). Ей Джей се вижда с един от феновете в тълпата покрай сблъсъка, който бе наблюдаван с интерес.

Джошуа първоначално не си спомни, но впоследствие се оказа, че двамата наистина са били заедно в затвора. Ей Джей го дари и със снимка. А ето и точните му думи, когато осъзна, че човекът е прав:

"Не мога да си спомня, главата ми е удряна, и то колко пъти. Бяхме заедно в затвора в Рединг преди години. Лудост. Колко ненормално е това" - заяви британецът, преди да си направи и снимка с още един фен, който не се вижда на кадрите.

В миналото Джошуа е признавал публично, че времето, прекарано в затвора (няколко седмици) е било ключово, за да стане професионален боксьор. Той е бил в затвора заради "бой и други луди неща" - по негови думи.

"Когато получих присъдата, тогава започнах да се уча как да се боксирам и да вдигам тежести. Защото си помислих - ако имам дълга присъда и съм с тези малки идиотчета в затвора, ще трябва да отида и да се пазя. Започнах да вдигам тежести, аз и братовчед ми. Бях в един от тези корави фитнеси" - признава той през 2019-а година.

Вижте още: Палав Джошуа покани на среща журналистка, взимаща му интервю.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички