Шокиращи кадри: Майк Тайсън тотално превъртя и наби пасажер в самолета (ВИДЕО)


Шокиращи кадри: Майк Тайсън тотално превъртя и наби пасажер в самолета (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

16407 0

Легендарният боксьор Майк Тайсън се замеси в меко казано скандална ситуация. Тайсън е бил на борда на самолет от Сан Франциско до Флорида, където кадри показват как той започва да удря пасажер на борда, който седи до него.

Въпросният спътник на Тайсън е пътувал със свой приятел, който е седял зад него. Двамата разговарят с именития боксьор и си правят серия от селфита с него. Първоначално Майк се държи доброжелателно с тях, но след това се изнервя и започва да налага с юмруци пасажера.

Кадри на американското издание TMZ показват, че на Тайсън видимо му е омръзнало от непрестанните приказки и непрекъснатия разговор и е помолил спътника му да се успокои, а след това започва да му раздава удари.

Видеото на TMZ показва в какво състояние Майк Тайсън е оставил въпросния пасажер. Мъжът е окървавен след страховитите удари от бившия световен шампион, който видимо е изпуснал нервите си, за да излее гнева си по такъв начин.

Твърди се още, че Тайсън е напуснал самолета след инцидента, докато пострадалият мъж е отишъл в полицията, за да съобщи за случилото се на борда на машината. Засега липсват коментари по случая.

Предполага се, че това, което е ядосало Майк Тайсън, е негативен пост в социалните мрежи по негов адрес. Преди време "Железния Майк" беше заявил, че всеки трябва да си търпи последствията от направеното или казаното. "Социалните мрежи помогнаха да се чувстваме комфортно, да не уважаваме хората и да не бъдем удряни в лицето за това."

Какво може да е повлияло на Майк Тайсън да направи това?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички