Съперникът на Кобрата: Ще бъде натиснат до ниво, за което не е подготвен


Съперникът на Кобрата: Ще бъде натиснат до ниво, за което не е подготвен
Снимка: Twitter

2698 0

Американският боксьор Джери Форест, който е следващият съперник на Кубрат Пулев, предупреди българина, че няма да му е лесно срещу него и че смята да го победи. Първоначално Кобрата трябваше да се бие срещу Андрей Федосов, но двубоят пропадна и Форест се позиционира като следващ съперник на българина.

"Натискам хората до нива, за които не са подготвени. Точно това получавате срещу мен. Това ще се случи и с Пулев. Ще изляза още по-експлозивен. Моят най-сигурен удар е десният прав. И движението. Да надделявам над съперника. Ако сте гледали мои мачове, не търся нокаута. Защото обикновено съм по-техничния боксьор. Моят стил е да се боксирам, да бъда балансиран. Ако засрещна съперника, нокаутът ще дойде", коментира американецът пред "Спортната джунгла".

"Опасните страни на Пулев са, че е мощен като за стар човек. Слабостта вероятно е неговата възраст. Мобилността. Вече забавя. Много добър и умен боец. Трябва да намеря начин как да го надиграя", продължи боксьорът.

"Моята прогноза за мача? Нокаут или победа. Не съм перко. Доволен съм, стига да спечеля категорично. Не искам да оставям никакви съмнбения на съдиите. Разбира се, че искам да спечеля с нокаут, но никога няма да тръгна да го търся срещу толкова добър боксьор, защото мога да се подхлъзна", допълни Форест. Неотдавна Кубрат предизвика Антъни Джошуа на реванш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички