Шок: "Непобедим" бе проснат на въжето - медицински екип на ринга на галавечерта на Джошуа и Уайлдър (ВИДЕО)


Шок: "Непобедим" бе проснат на въжето - медицински екип на ринга на галавечерта на Джошуа и Уайлдър (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

10605 0

До същинска сензация се стигна в третия сблъсък от галавечерта "Денят на Страшния съд". Само няколко мача преди да видим на ринга Дионтей Уайлдър срещу Джоузеф Паркър, двама непобедими се изправиха един срещу друг.

Световният шампион на IBF в полутежка категория Джей Опетая записа 24-тия си успех. Той нанесе първа загуба на британеца Елис Зоро, който има 17 победи. Шокиращ обаче бе начинът, по който се стигна до този резултат.

Опетая победи още в първия рунд, след като нокаутира зловещо своя съперник с ляво кроше. Още от началото на мача загатна, че левите му са много опасни, а десет секунди преди края на рунда повали опонента.

Още: Бокс НА ЖИВО: Галавечерта на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър - Шок на галавечерта - медицински екип на ринга (ВИДЕО)

Елис Зоро остана да лежи върху въжето, като се наложи намесата на медицински екип. Самият Опетая също видимо се притесни за момент, след като преди това отпразнува успеха си. В крайна сметка не се стигна до сериозен инцидент.

Елис Зоро повален на въжетата от Джей Опетая на

Накрая дори Зоро прие с усмивка случилото се. Опетая пък призна, че най-голямата цел в кариерата му остава да бъде обединен световен шампион при най-тежките в бокса.

Това бе вторият пореден мач от галавечерта, който завършва в първия рунд. Преди това разярен балканец "счупи" от бой опонента на "Денят на страшният съд" (ВИДЕО).

Галавечерта в Саудитска Арабия ще предостави истински спектакъл, тъй като страшилищата в тежка категория - Антъни Джоушуа и Дионтей Уалйдър, ще излязат на ринга. Двубоите им не са за изпускане, те няма да бъдат предавани в роден ефир, но в DAZN ще можете да им се насладите на живо с регистрация и абонамент (линк към платформата). 

Бум, Бум, Бум! Три нокдауна свалиха "здрава брадичка" - зрелище на старта на галавечерта на Джошуа и Уайлдър (ВИДЕО)

В луда и зрелищна битка: Антъни Джошуа наби Ото Валин, но съдиите разрешиха спора (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички