Бум, Бум, Бум! Три нокдауна свалиха "здрава брадичка" - зрелище на старта на галавечерта на Джошуа и Уайлдър (ВИДЕО)


Бум, Бум, Бум! Три нокдауна свалиха "здрава брадичка" - зрелище на старта на галавечерта на Джошуа и Уайлдър (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

28325 0

Зрелищен старт за "Денят на Страшния съд". В галавечерта, в която за първи път от години в бокса са събрани толкова големи имена на ринга, Франк Санчес остана непобеден в първия мач. Припомняме, че големите мачове от картата противопоставят Антъни Джошуа срещу Ото Валин и Дионтей Уайлдър срещу Джоузеф Паркър.

Кубинецът Санчес остана непобеден и след тази нощ, след като записа 24-тия си успех на ринга. Той победи Джуниър Фа, след като новозеландецът се завърна на ринга след 14 месеца отсъствие.

Срещата започна изненадващо спокойно, като Санчес определено не оправдаваше очакванията. Така с напредването на рундовете съперникът му понатрупа увереност и се впускаше все по-често в атаки. В края на петия рунд големия фаворит от Куба дори се озова на земята, но защото загуби баланс, а не поради удар от опонента.

Още: Бокс НА ЖИВО: Галавечерта на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър - Три нокдауна и зрелищен старт - първият мач свърши (ВИДЕО)

Все пак в края на шестия рунд се случи това, което всички очакваха. Санчес вкара прав в тялото, а след това засили кроше с мощната си "деснячка" и го прати право в брадичката на опонента. Новозеландецът все пак се изправи и дойде почивката между рундовете.

В седмия рунд обаче увереността му се бе изпарила, а кубинецът бе доста по-агресивен. Минута след старта на седмия рунд Фа отново бе повален след ново кроше в брадичката му. Новозеландецът пак се изправи и започна да търси доста дистанция от съперника, но неуспешно.

При 27 оставащи секунди от рунда Санчес вкара трето убийствено кроше в брадичката на съперника, който отново се озова на земята. Фа пак се изправи, но този път съдията правилно прекрати срещата. Следете цялата галавечер на Джошуа и Уайлдър и всички мачове от "Денят на Страшния съд" НА ЖИВО в SportLive.bg.

Галавечерта на страшилищата Джошуа и Уайлдър ще се излъчат в България, но не и в български ефир. Родните фенове на спорта обаче имат възможност да гледат екшъна в Близкия Изток с регистрация и абонамент в DAZN (линк към платформата).

В луда и зрелищна битка: Антъни Джошуа наби Ото Валин, но съдиите разрешиха спора (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички