Шестима боксьори кандидати за мач с Кубрат Пулев


Шестима боксьори кандидати за мач с Кубрат Пулев
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

6396 0

Кубрат Пулев съвсем скоро ще разбере името на следващия си съперник на професионалния ринг. Шестима боксьори са спрягани за мач с Кобрата, като мениджърът на Пулев Ивайло Гоцев обяви, че Дилиън Уайт може да е следващият съперник на Пулев. 32-годишният британец често се е изказвал против Пулев в миналото и сблъсък между двамата би представлявал интерес.

Друг потенциален съперник е 34-годишният американец Чарлс Мартин, който е бивш световен шампион в тежка категория, преди поясът да му бъде отнет от Антъни Джошуа. Мартин записа 3 победи в последните си 3 срещи и успех срещу българина отново ще го направи претендент за титлата.

Джо Дойс също е възможност за Пулев, като мениджърът му се опитва да уреди двувой с класен съперник, за да вдигне реномето на боксьора. Друга опция е Хюи Фюри, който се изправи срещу Кобрата през 2018 г. и загуби срещата с българина. Освен това за евентуални противници на българския боксьор са спрягани 41-годишният Луис Ортис и 27-годишният конгоанец Мартин Баколе.

Междувременно Българската федерация по бокс избра свой председател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички