Задава се нова родна звезда в професионалния бокс


Задава се нова родна звезда в професионалния бокс
Снимка: LAP.BG

1403 0

Световният вицешампион в кат. до 91 кг Радослав Панталеев обмисля кариера в професионалния бокс. Това призна самият той, след като спечели купа "Странджа" по категоричен начин с четири победи. Панталеев ще изчака да премине Олимпиадата в Токио, а след това е много вероятно да се качи на профи ринга.

"Имам апетит за профи бокса след Олимпиадата. Няколко са офертите, но засега нищо конкретно не мога да кажа, защото не сме стигнали до разговор", заяви Радо Панталеев пред "България Днес". Той често влиза в ролята на спаринг партньор на Тервел Пулев, с когото са добри приятели и си помагат на ринга и извън него.

Панталеев все още няма квота за Токио, но може да си я заслужи чрез ранглиста или на европейската квалификация през юни. "Мисля, че ще взема квота още на квалификация, но ако не успея, ще имам нова възможност", заяви Панталеев, който призна, че е трябвало да свали 10 килограма, за да влезе в категорията си за купа "Странджа".

Междувременно Тервел Пулев направи изненадващо признание за последния си мач на ринга в Танзания (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички