Сензационно: Ето кога и къде може да е реваншът Джошуа - Усик


Сензационно: Ето кога и къде може да е реваншът Джошуа - Усик
Снимка: Getty Images

8488 0

От отбора на Олександър Усик обявиха, че Антъни Джошуа на практика е активирал клаузата за реванш между двамата боксьори, която бе включена в договора за мача. Припомняме, че украинецът е новият притежател на титлите на WBA, IBF и WBO при тежките в бокса. Към момента усилено се говори, че реваншът ще е през февруари, което е едва 4 месеца след срещата.

"Готов съм към това да се върна към тренировките. Заради 12-те рунда - моите дробове и всичко останало, са добре, това беше добър 12-рундов мач, така че ще продължа от добро място, когато се завърна към тренировките" - призна самият Усик.

Неговият промоутър Александър Красюк също говори на пресконференцията: "Реваншът бе доуточнен в договора. Вече е активиран принципно от страна на Джошуа. Помня, когато обсъждахме с Олександър въпроса за реванша, той беше доволен и каза: "Уау, страхотно, ще бия Антъни два пъти".

"Олимпийският стадион" в украинската столица Киев бе предложен като потенциална арена на сблъсъка за реванша, въпреки че промоутърът на Джошуа Еди Хърн отхвърли това предложение. Усик обаче е уверен, че все пак може да се стигне до мач там.

"Откъде знае Хърн, че през февруари "Олимпийският стадион" е лош за боксиране? Той някога бил ли се е през февруари там" - отсече новият световен шампион в мъжкия бокс.

Междувременно битката Джошуа - Фюри се отдалечи още повече след ново решение!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички