Гледайте боксовото шоу Антъни Джошуа срещу Франсис Нгану - ето как


Гледайте боксовото шоу Антъни Джошуа срещу Франсис Нгану - ето как
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

21143 0

Време е за първата голяма битка в бокса през 2024-та година. В нея отново ще видим в действие бившия световен шампион Антъни Джошуа, който напомни за най-силните си години само преди няколко месеца. Тогава разби Ото Валин в "Деня на Страшния съд" и ентусиазира феновете си.

Срещу него се изправя Франсис Нгану, за когото това ще бъде едва втори дуел на боксовия ринг. Той направи име като ММА боец, но изненадващо за мнозина се представи на много високо ниво и на ринга, въпреки че загуби при дебюта си. Срещу него бе Тайсън Фюри, който спечели по точки, но според мнозина камерунецът заслужаваша успеха.

И докато Нгану има само един двубой като боксьор, то Ей Джей е излизал на професионалния ринг общо 30 пъти. Сред тях записа 27 победи, от които 24 с нокаут (включително и последната му над Валин). Той има и три поражения, но е бил нокаутиран само веднъж - при шокиращата загуба от Анди Руис през 2019 година.

Как да гледаме Джошуа срещу Нгану?

И тази голяма боксова битка ще се състои в столицата на Саудитска Арабия - Рияд. Страната вече приюти доста големи боеве, като в действие там видяхме имена като Джошуа, Валин, Джоузеф Паркър, Дионтей Уайлдър, Нгану, Тайсън Фюри, Олександър Усик и други (цяло съзвездие бе и само в "Денят на страшния съд").

Всички погледи ще бъдат вперени в Саудитска Арабия, а зрелището изглежда гарантирано. От една страна заради показаното от Джошуа срещу Валин, а от друга заради това, което стори Нгану срещу Фюри.

Къде ще бъде излъчен мачът Джошуа срещу Нгану?

За съжаление, мачът между Джошуа и Нгану няма да бъде излъчен по българска телевизия. Добрата новина е, че все пак ще бъде предаван пряко на територията на България. Правата държи стрийминг платформата DAZN (линк към платформата) и мачът ще може да бъде гледан само там.

За да можем да наблюдаваме цялата галавечер ни трябва абонамент (месечен или годишен) и платен "pay-per-view" пакет. Той е на стойност 34.99 лева, като към него получавате и един месец безплатен абонамент. Галавечерта и мачът Джошуа срещу Нгану ще можете да следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички