Рой Джоунс бе по-недоволен от Тайсън от равенството


Рой Джоунс бе по-недоволен от Тайсън от равенството
Снимка: Getty Images/Guliver

1828 0

Изненадващо, но Рой Джоунс-младши бе по-недоволен от Майк Тайсън от отсъденото равенство в мача между двамата. Тайсън, който влезе в двубоя с баланс 50-6 (44 с нокаут), отслабна за сблъсъка и започна да тренира отново. Джоунс, който пък започна срещата с баланс 66-9 (47 с нокаут), за последно се би през февруари 2018, когато спечели в средната категория.

"Понякога двете минути се усещаха като три. Чувствам се страхотно след този мач, очаквам да се бия отново, каза Тайсън. Въпреки че доминира през по-голямата част от времето, той аплодира решението на съдийската комисия да отсъди реми. - Окей съм с това решение. Да, мисля, че спечелих, но съм доволен и от равенство. Публиката бе щастлива".

Джоунс-младши, от друга страна, не бе доволен от ремито. "Никога не съм щастлив с равенство. Ако те удря с главата си и пласира често удари в тялото, това боли. Определено те оказаха влияние върху мача, защото именно те ме измориха", призна 51-годишният боец. А дали в битката бе позволено да има нокаут вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички