Риск, драма, кръв и край на кариерата на непобедим: Най-здравият бой от галата Джошуа и Уайлдър (ВИДЕО)


Риск, драма, кръв и край на кариерата на непобедим: Най-здравият бой от галата Джошуа и Уайлдър (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

41816 0

Даниел Дюбоа даде голяма заявка, че е готов да се върне сред най-добрите при най-тежките в бокса. Той нанесе първо поражение в кариерата на Джарел Милър в петия мач от картата на "Денят на страшния съд". Последен сблъсък от галавечерта пък е между Антъни Джошуа и Ото Валин.

Милър почти със сигурност приключи с големите мачове след това поражение, дошло след технически нокаут в последния рунд. Срещу него бе вдъхновен британец, който имаше какво да доказва и който също щеше да се прости с големия бокс, ако бе загубил.

През целия мач непобеденият американецът, който още преди мача предизвика дискусии с голямото си тегло, опитваше да измори съперника, като го притиска с тяло. Дюбоа обаче показа физически издръжливост и вкара разнообразни и мощни удари в Милър, като в същото време показа и здрава брадичка, тъй като американецът също блесна с някои тежки удари като ъперкъти, прави, крошета и куки.

Още: Шок: "Непобедим" бе проснат на въжето - медицински екип на ринга на галавечерта на Джошуа и Уайлдър (ВИДЕО)

Все пак Дюбоа се отличи с доста по-чисти удари. Още преди последния рунд се знаеше, че той ще спечели по точки, но въпреки това натисна сериозно в последния рунд. При десет оставащите секунди и окрилен от публиката - Дюбоа принуди съдията да прекрати срещата.

Даниел Дюбоа срещу Джарел Милър

"Показах, че имам сърце. Получи се хубав и здрав бой, радвам се, че победих, справих се. Опитвам да уча нови неща. Крещяха ми от ъгъла, знаех, че трябва да издържа, радвам се, че успях. Не се предадох - трябваше да си докажа, че съм истински боксьор и че мога да съм шампион. Исках да завърша срещата. Уважения за Голямото бебе (бел. ред. прякорът на Милър). Направихме си здрав мач. Искам да се бия срещу най-добрите" - заяви Дюбоа след мача.

"Той показа, че не е човек, който се отказва. Той се завърна и знам, че ще продължи. Имаш ми уважението. Ще се завърнеш още по-ударно" - пък сподели Милър. Всички мачове от галавечерта "Денят на Страшния съд" на Джошуа и Уайлдър.

Епичната галавечер ще се излъчва пряко само по стрийминг платформата DAZN (линк към платформата). Тя държи правата за излъчване из целия свят - включително в България.

Побой! За секунди - балканец смачка съперника и победи рекордно бързо на "Денят на страшния съд" (ВИДЕО)

Бум, Бум, Бум! Три нокдауна свалиха "здрава брадичка" - зрелище на старта на галавечерта на Джошуа и Уайлдър (ВИДЕО)

В луда и зрелищна битка: Антъни Джошуа наби Ото Валин, но съдиите разрешиха спора (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички