Първият мач от галата Джошуа - Франклин: Нокаут още в 1-вия рунд (ВИДЕО)


Първият мач от галата Джошуа - Франклин: Нокаут още в 1-вия рунд (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

9815 0

Боксовата галавечер в Лондон на "O2 Arena" Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин започна с гръм и трясък още в първия мач от програмата. 

Първи на ринга излязоха страшилищата в тежка категория - германците Ален Лауриол и Петер Кадиру. Вторият не изпита никакви проблеми, побеждавайки с технически нокаут и отказвайки своя съперник още в първия рунд с мощен тупаник.

С победата днес рекордът на Кадиру вече е 15 победи и 1 загуба, а 8 от успехите му са с нокаут. Ален Лауриол пък допусна второто си поражение като професионалист, като може да се похвали с 6 победи.

Как да гледаме галавечерта Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин?

Галавечерта е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg!

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички