Кубрат Пулев: С министъра обсъждахме бъдещи мачове в Танзания, Занзибар и Нгоронгоро


Кубрат Пулев: С министъра обсъждахме бъдещи мачове в Танзания, Занзибар и Нгоронгоро
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2975 0

Часове преди мача на Тервел Пулев в Танзания срещу Викапита Мероро, неговият брат Кубрат Пулев разкри повече за срещата си с министъра на спорта в Танзания Иносънт Башунгва. Кобрата призна, че са обсъждани бъдещи мачове в екзотични дестинации като Танзания, Занзибар и Нгоронгоро.

"Кубрат Пулев присъства на делова закуска по покана на министъра на спорта на Танзания Иносънт Башунгва и на медийния магнат Джоузеф Кусага - собственик на най-голямата верига телевизионни канали, радиостанции и уеб издания в Източна Африка - Clouds International Media.

Повод за срещата бе битката на Тервел Пулев срещу Викапита Мероро от Намибия тази вечер в Дар ес Салаам. Бяха обсъдени и бъдещи мачове в Танзания, Занзибар и в прочутата местна област Нгоронгоро.

Танзания е изключително привлекателна дестинация не само за туризъм, но и за спорт, тъй като страната е обявена чиста зона от Covid-19 и на територията й няма абсолютно никаква заболеваемост.

В България боксовата гала на Тервел Пулев ще се предава пряко по Диема спорт с начален час около 20:00" - разказа чрез личния си профил в социалната мрежа "Фейсбук" Кубрат.

А по-рано Кубрат Пулев сподели, че мачът за Тервел няма да е лесен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички