След двубоя с Уайлдър - на колко се оценява състоянието на Тайсън Фюри?


След двубоя с Уайлдър - на колко се оценява състоянието на Тайсън Фюри?

14677 0

Тайсън Фюри победи по безкомпромисен начин Дионтей Уайлдър след технически нокаут в седмия рунд и отново всички говорят за "Циганския крал", като сред водещите боксьори в тежка категория. Освен това британският боксьор прибра и солидна сума за втория двубой с Уайлдър.

Според ESPN, и Уайлдър, и Фюри ще получат минимум по 3,8 милиона долара като официален хонорар. И британецът, и американецът ще заработят още по над 20 млн. паунда милиона долара. Към тези цифри не са включени доходите от платените телевизионни излъчвания.

Според Wealthy Gorilla, богатството на Тайсън Фюри преди двубоя е било оценено на 31 милиона паунда. За първия му двубойс Уайлдър през 2018 г. е взел едва 2,3 милиона паунда. Но след тази битка, Фюри се съгласи на договор на стойност 80 милиона паунда за пет битки с ESPN.

"Циганският крал" също така заработи 12 милиона британски лири от единствената си поява в WWE, когато победи Браун Стройман. Ако се стигне до двубой между Фюри и Антъни Джошуа, то за двамата ще има 77 млн. паунда гаратирани за двамата боксьори. А поради каква причина се появи информация, че може да отнемат хонорара на Фюри от двубоя с Уайлдър - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


AS: Джорджина изложи Роналдо на риск, за да пазарува дрехи

Половинката на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес си навлече критики в социалните мрежи, след като застраши...

Реклама
Реклама