Промоутърът на Джошуа: Той ще се завърне към нокаутите, ще видим страхотна битка срещу Пулев


Промоутърът на Джошуа: Той ще се завърне към нокаутите, ще видим страхотна битка срещу Пулев
Снимка: Guliver/GettyImages

4148 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, е уверен, че британецът ще се справи великолепно срещу Кубрат Пулев. Срещата е насрочена за 20 юни в Лондон, като засега няма индикации, че коронавирисът ще повлияе и на тези среща. Ако, разбира се, обаче до тогава пандемията не се овладее, то нещата може и да претърпят обрат.

"Антъни имаше невероятна 2019 година поради много причини. Той се би в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк, а след това и в Саудитска Арабия, но сега се завръща у дома на прекрасния стадион на „шпорите“ на 20 юни. Билетите ще бъдат разпродадени моментално и ще прекрасно да видим битка на Антъни Джошуа във Великобритания", сигурен е Еди Хърн.

"Чувствам се нервен за Джошуа, тъй като у дома към него ще има голям натиск. Победата му над Анди Руис в Саудитска Арабия му подейства добре. Сега хората ще си кажат: „да видим стария AJ и големите нокаути.“ Мисля, че ще видим страхотна битка срещу Кубрат Пулев“, добави британският промоутър.

Джошуа си върна коланите на WBA, IBF и WBO, след като надигра Анди Руис-младши с единодушно съдийско решение по точки в Саудитска Арабия през декември. По този начин британецът се реваншира за първото поражение в професионалната си кариера в Ню Йорк миналия юни. Сега му предстои двубой с Пулев на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“ на 20 юни в Лондон. А възможно ли е върлуващият коронавирус да провали двубоя - ето какво заяви Хърн по-рано.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички