Конър Макгрегър предизвика България - идва ли у нас ММА звездата?


Конър Макгрегър предизвика България - идва ли у нас ММА звездата?
Снимка: Getty Images/Guliver

4482 0

Конър Макгрегър - един от най-популярните ММА бойци в света, може да гостува на България. Това подшушнаха от "24 часа", след като публикуваха видео, в което ирландецът поздравява страната ни и обяви, че можем да очакваме нещо голямо от него.

На този етап вариантите са два - обръщението на Макгрегър да се дължи на рекламна кампания около неговата марка уиски, която той усилено налага. Другият, който повече се харесва на феновете, е боецът да направи визита у нас. Пак във връзка с уискито или по спортни причини.

Официалният сайт за България обещава ексклузивен достъп до нещо "ново и вълнуващо". "Очаква ни нещо огромно", казват от екипа на сайта и допълват, че създават общество на Магрегър у нас и са сигурни, че това, което готвят, ще ни впечатли.

Ако се стигне до визита на звездата в България, това ще е голямо събитие за любителите на бойните спортове. Най-смелите от тях си мечтаят и да видят на живо мач на Макгрегър, в който България да има участие по един или друг начин. А ето кой и защо заподозря Макгрегър, че взима допинг. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички