Преди 10 години Фюри е възхвалил Джошуа: Той е горещ, много добър, добре, че няма да се срещаме скоро


Преди 10 години Фюри е възхвалил Джошуа: Той е горещ, много добър, добре, че няма да се срещаме скоро
Снимка: Guliver/GettyImages

2017 0

Тайсън Фюри и Антъни Джошуа царуват в тежка категория на бокса, като безспорен двубой за титла между тях сега се договаря за 2021 година. През декември 2019 г. Ей Джей си върна поясите на WBA, IBF и WBO, като победи Анди Руис и след това през февруари Фюри взе короната на WBC от Дионтей Уайлдър. Джошуа излезе срещу Кубрат в събота вечер и защити коланите си.

Както много хора знаят, двамата са участвали преди това в Finchley ABC през 2010 г., като са били спаринг партньори. Говорейки няколко седмици след сесията, Фюри каза пред Би Би Си Лондон: "Слязох в боксовия клуб Финчли и направих спаринг с шампиона на АБА Антъни Джошуа".

"Той е горещ, той, той е много добър. За да бъда честен с теб, си помислих: „Ще се успокоя само, тъй като той е аматьор и вероятно няма да правим спаринг отново. Той се втурна към мен, той хвърли един-два удара и се подхлъзнах. Помислих си: „Той не е толкова добър, ще си отделя време.“

Тогава обаче ми нанесе страшен ъперкът точно в точката на брадичката. Ако имах малко слаба брадичка като Дейвид Прайс, щях да бъда нокаутиран за един месец. Той е много, много добър и е само на 20 години, внимавайте за това име Антъни Джошуа, той е една перспектива за бъдещето. 

Сега обаче нещата са коренно различни, като шампионът на WBC не пропуска шанс да се заяде с основния си опонент в дивизията, а освен това отново се нахвърли върху него, като Фюри облече тениска, на която Джошуа и Хърн са "бездомници" (последвайте линка за повече информация). 

След победата над Кубрат: 7 причини защо Джошуа няма да успее срещу Фюри

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички