Сбъдва се мечтата на Джошуа къде да се проведе двубоят с Кубрат Пулев


Сбъдва се мечтата на Джошуа къде да се проведе двубоят с Кубрат Пулев
Снимка: Guliver/GettyImages

8237 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, ограничи възможностите до две за домакин на двубоя с Кубрат Пулев. И двете дестинации са в Лондон, като това са стадионите на Тотнъм и Арсенал. До края на следващата седмица трябва да обяви окончателната дата и място на срещата.

"Общо взето ще е или на стадиона на Тотнъм или на Арсенал. Бяхме на този на "шпорите" в понеделник и е невероятен, сензационен. В разговори с Арсенал съм от много време, като още от преди искаха да поемат боксов сблъсък. Очевидно е, че съседите им от северен Лондон са направи изумителен стадион, но и "Емирейтс" е невероятен", заяви Хърн.

"Вчера (б.р четвъртък) говорих с хора на IBF и им обясних, че имам принципна договорка за задължителната защита (срещу Пулев), а другата седмица ще подпишем всички договори и ще обявим датата. До края на другата седмица”, каза Хърн пред TalkSPORT.com.

По-рано стана ясно, че срещатаб ще се проведе през юни и има 2 ясни дати, в които това може да се случи. "Близо сме до постигане на разбирателство. Мачът ще се проведе на 13 или 20 юни", поясни Хърн, цитиран от "Boxing Scene".

А защо според боксово издание боят с Пулев е губене на време за Джошуа - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички