Стадионът на Арсенал е сред фаворитите за двубоя Кубрат Пулев - Антъни Джошуа


Стадионът на Арсенал е сред фаворитите за двубоя Кубрат Пулев - Антъни Джошуа
Снимка: Getty Images/Guliver

2457 0

Стадионът на Арсенал - "Емиратс", може да се превърне в боксова арена за пръв път в своята история. Легендарният терен в Северен Лондон може да домакинства на мача за световната титла в тежка категория между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа.

Новината за подобен вариант разкри промоутърът на Джошуа - Еди Хърн, който призна, че се водят преговори и с управителите на стадиона на "артилеристите". Въпреки това фаворит към този момент остава стадионът на друг английски гранд - Тотнъм. "Северен Лондон напира за мача. Предпочитаме Тотнъм, но преговаряме и с Арсенал", започна Хърн.

"Свързаха се с нас, за да попипат какво е нужно да направят. Имам чувството, че ще се разберем с тях. Там преди не е имало мач, така че... защо не. "Емиратс" е хубав стадион, но е малко остарял. Доста интересно предложение", добави още британският промоутър.

Еди Хърн добави още, че двубоят най-вероятно ще се състои през юни, а не през май, както се говореше в началото. Междувременно Кубрат Пулев заяви, че е готов да пребие Джошуа и насред Лондон, пред домашна публика (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички