Боксово издание: Боят с Пулев е губене на време за Джошуа


Боксово издание: Боят с Пулев е губене на време за Джошуа
Снимка: БГНЕС

58832 0

Известното издание за бокс boxingnews24.com разкритикува българския боксьор Кубрат Пулев, обявявайки, че той "не е подходящ за световната титла", която ще се опита да спечели в мача срещу Антъни Джошуа през юни. Медията определи българската звезда в този спорт като "пешеходец" и изтъкна в подкрепа на това слабите противници, с които Кобрата се боксира от 2014 година насам.

Както е известно, преди 6 години Пулев допусна единствената си загуба като професионалист, след като бе нокаутиран от тогавашния хегемон в тежка категория Владимир Кличко. "Пулев изглежда пешеходец през последните 6 години и не изглежда да е подходящ и във форма за световната титла, за която ще се бори срещу Джошуа", пише boxingnews24.com.

"38-годишният Пулев направи малко, за да спечели претендентското си място за титлата на IBF. Той победи Хюи Фюри през 2018 година, за да получи този шанс. Откакто загуби от Владимир Кличко през 2014 година, Пулев събра поредица от победи срещу бойци, които бяха далеч от сериозни противници", анализира изданието.

Боксовата медия пише още, че с тези си мачове българинът не изглежда атрактивен противник за Джошуа и заради това боксовата публика не се вълнува от този мач. "Джошуа така или иначе ще се бие в този мач, тъй като целта му е да обедини всички титли в категорията, но това не му помага. Той иска да стане популярен, но да си губи времето с мач с по-малко достоен противник не е начинът за постигането на тази цел", посочва още boxingnews24.com. А как Тайсън Фюри обиди и Пулев, и Джошуа вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички