Потвърдено: Антъни Джошуа - Дионтей Уайлдър ще е през 2018 година


Потвърдено: Антъни Джошуа - Дионтей Уайлдър ще е през 2018 година
Снимка: Guliver/GettyImages

5114 0

Промоутърът Еди Хърн даде сериозно обещание - двубоят между хегемона в тежка категория на световния бокс Антъни Джошуа ще се изправи срещу шампиона на WBC Дионтей Уайлдър през 2018 година. Единствената въпросителна около сблъсъка е кога ще се проведе - в началото на годината или през лятото (юли/август).

"Трябва да намерим златната среда между реалност и фантазия. Ако намерим правилната сделка, няма причина Антъни Джошуа - Дионтей Уайлдър да не се случи. Но това е най-трудната част. Нещата не се случват за една вечер. В четвъртък е първата среща - може да мине добре, може и много зле. Но феновете трябва да знаят - искаме този двубой да се случи", коментира Еди Хърн, подобно на вчерашното интервю, което даде по темата.

"Джошуа иска да се бие. И боят с Уайлдър ще се случи през 2018 година. Въпросът е кога - дали в началото, или преди това Антъни ще се бие с някой друг. Най-трудната част от преговорите е егото на участниците. Имаме една суперзвезда, както и един боксьор, който ако минете по Манхатан и попитате дали знаят името "Дионтей Уайлдър", отговорът ще е не. Направете същото в Обединеното кралство и всеки ще ви каже, че знае кой е Антъни Джошуа.

Нашата цел е да се бием през февруари или март 2018 година - въпросът е кога, къде и срещу кого. Имаме две-три седмици, в които да решим всичко. Може да е Уайлдър, може да е Паркър, а може и да е някой друг", каза още промоурътър.

Очакванията са това да е един от най-големите сблъсъци в тежка категория за 21-и век, но Еди Хърн е категоричен, че трябва да плати на Уайлдър много повече от това, което реално му се полага. Подробности относно това негово мнение четете в материалa "Хърн: Боксьор, който се бие в Канкун, да внимава какво иска от Джошуа" на Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички