Обявиха виновника, заради който се бави Джошуа - Уайлдър


Обявиха виновника, заради който се бави Джошуа - Уайлдър
Снимка: Gulliver/Getty Images

2737 0

Промоурътър на Дионтей Уайлдър - Лу Дибела, беше поредният, който обвини открито Еди Хърн в нежелание да осъществи мечтата на всички фенове на бокса - американецът да се изправи срещу Антъни Джошуа.

Двамата са непобедени и дори преди последния си двубой британецът обяви, че няма какво да прави през 2018 година, освен да се бие с Уайлдър. Хърн обаче не позволява този двубой да се случи, като предпочита да види американеца срещу Дилиън Уайт през февруари. "Бронзовия бомбардировач" е съгласен, но ако му бъде гарантиран мач с Джошуа, ако бие Уайт. Промоурътър на шампиона на IBF и WBA обаче отказва да осигури подобна клауза в преговорите.

"Защо не може да се случи скоро? Те се биха през една седмица - програмата им е еднаква. Антъни Джошуа явно не иска да се бие в момента. Или по-скоро Еди Хърн не иска Уайлдър да се изправи срещу Джошуа в настоящия момент", коментира Дибела.

Що се отнася до Дионтей Уайлдър, то той беше лаконичен. "Не мисля, че иска да се бие с мен толкова силно, колкото аз искам да се кача на ринга и да се бия с него".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички