Порнозвезда спонсорира боксьорката, показала гърдите си на феновете


Порнозвезда спонсорира боксьорката, показала гърдите си на феновете
Снимка: Getty Images

7508 0

Популярната порнозвезда Кендра Лъст се явява спонсор на различни спортисти. Последният атлет, спонсориран от Лъст, е боксьорката Тай Емери, която набра популярност, след като дебютира с нокаут и показа гърдите си на феновете (ВИДЕО).

Емери се състезава в категорията BKFC, която е за бокс без ръкавици. В интервю пред TalkSPORT тя заяви, че не се разкайва, че е показала гърдите си и обеща да покаже още повече на феновете при следващата ѝ поява на боксовия ринг.

Освен това Тай Емери не крие, че е спонсорирана от Кендра Лъст, като ѝ благодари за подкрепата. „Тя (Кедра Лъст) има редица спонсори, за които се грижи“, призна Емери.

„На мен ми отказаха спонсорство в няколко фитнес зали… Те казаха „не“ и предположих, че е заради имиджа ми. Някой ми предложи да се свържа с Кендра Лъст и аз си помислих „О, боже мой, следваме се един друг, защо не?“

„Попитах Кендра дали ще ме спонсорира и тя ме спонсорира и това бяха достатъчно пари, за да ме изведат до битката. Дори нямах мач, но тя ми се довери, че мога да спечеля битката.

Току-що промених живота си и тя ми помогна да го направя. Има много хора, които ми помогнаха да стигна дотук, но Кендра беше последният човек, който ми даде надежда и ме накара да си помисля: „Мога да направя това, по дяволите!", каза още Емери пред TalkSPORT.

Под една от снимките на Тай Емери в Инстаграм Кендра Лъст написа следното: "Поздравления Тай Емери за твоята победа с нокаут в първия рунд! Знам колко много труд положи и колко много искаше този мач. Беше чест за мен да те спонсорирам и да видя най-доброто отпразнуване изобщо в спорта след победата ти."

СНИМКИ на провокативната боксьорка, която си показа гърдите (ГАЛЕРИЯ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички