Боксьорката, която извади гърдите си на показ, обеща да покаже още повече... (ГАЛЕРИЯ)


Боксьорката, която извади гърдите си на показ, обеща да покаже още повече... (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: instagram.com/tai_emery

4297 0

Австралийската боксьорка Тай Емери, която стана световна сензация с изваждането на гърдите си на показ, обеща на феновете да покаже дори по-луди празненства след победи на ринга.

Преди дни Емери дебютира в боксовия формат BKFC (бокс без ръкавици) с нокаут, а след победата боксьорката се хвърли на въжетата и показа гърдите си на феновете (ВИДЕО).

С откачения си начин да отпразнува победата си Тай Емери привлече изключително голям интерес към личността си, а от британската медия TalkSPORT я потърсиха да разкаже повече за себе си.

„Аз съм обикновен служител“, представи се Емери пред медията. „Израснах в Австралия, в град, където можеш да караш колело до градския басейн, да скачаш в поточета и да живееш така. И така, бях малко дива, което помага в наши дни."

Тай разказва още за себе си, че е модел на различни списания още от 19-годишна възраст, а освен това се е занимавала и с американски футбол. „Аз съм спортист и дойдох от американския футбол", добави Емери. 

Емери настоява, че нейното празненство след битката на BKFC Thailand 3 не е било планирано. „Беше случайно, но аз съм малко нахална и обичам да казвам и правя неща, за да накарам хората да се притеснят“, призна тя. 

След като започна новата си кариера с нокаут, най-новата звезда на BKFC обещава, че скоро ще предстоят още нокаути и още по-бурни празненства след победи.

„Мисля, че бих искал да се бия в Тайланд през декември. Мисля, че това е идеално време, за да натрупам малко повече опит, защото в моите очи все още съм силен играч. Моите празненства, докато нокаутирам момичета по същия технически начин, ще правя каквото искам. Каквото искам!“, категорична е Емери.

Тай Емери разкри също, че е спонсорирана от популярна порнозвезда (подробности четете в линка).

СНИМКИ на провокативната боксьорка, която си показа гърдите (ГАЛЕРИЯ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички