Плашещо: Усик бил на 60-70% от възможностите си при боя над Джошуа


Плашещо: Усик бил на 60-70% от възможностите си при боя над Джошуа
Снимка: Getty Images

4076 0

Антъни Джошуа получи своеобразно предупреждение, че Олекандър Усик е бил едва на 60-70% от своя потенциал, когато го победи при сблъсъка им за световната титла през месец септември на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм".

Британецът отчаяно иска да си върне коланите след втората загуба в кариерата си и се надява реванш срещу украинеца да бъде плануват за началото на следващата година, като това бе признато от неговия промоутър Един Хърн. Мениджърът на Усик Сергей Лапин ообаче настоя, че Олександър има много "трикове в ръкава".

"Познавам Олександър от над 20 години. Бил съм и съм видял всичките му успехи в бокса. Едно нещо, което го отличава от другите, е, че събира информация и се адаптира към опонента пред него много, много бързо. Понякога ми се струва, че е от друга планета - толкова е добър.

Въпреки факта, че има огромен опит и много битки зад гърба му, той постоянно се развива и става все по-добър след всеки ден и след всяка тренировка. Виждал съм и знам на какво е способен наистина Усик, а версията му, което победи Джошуа, бе на 60-70% от потенциала му.

Така че, да, Усик наистина може да бъде по-добър" - сподели Сергей преди MyBettingSites. Той коментира и Джошуа: "Ако трябва да сме честни, в битката срещу Усик видях най-добрата версия на Джошуа от години. Той има характер, всички колани бяха заложени и влезе в боя, но загуби. Не разбирам защо повечето анализатори казват, че грешната стратегия на Джошуа е причината и обяснението за успеха на Усик.

Тази победа не бе късмет, какъвто бе случаят на Анди Руис, това бе победа по всички критерии. Още след 12-ия рунд чух Антъни да казва: "Хей, Алекс, знам как да те победя, искам реванш". Сега ще опита да върне титлите си. Със сигурност очакваме страхотен реванш" - сподели още Лапин. Наскоро пък Усик посочи кое е най-важното в бокса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички