Плашещо спокоен Виталий Кличко респектира: Убихме няколко души вчера, мисля 6 (ВИДЕО)


Плашещо спокоен Виталий Кличко респектира: Убихме няколко души вчера, мисля 6 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

16301 0

Все по-голяма популярност в интернет пространството набират думи на кмета на Киев Виталий Кличко. Една от най-големите легенди в историята на бокса участва дейно в отбраната на града при конфликта Русия - Украйна.

При последното си публично изявление чрез интервю по-големият от братята Кличко с плашещо спокойствие призна, че на предишната нощ украинците са убили шестима руснаци. Той говори пред CNN за предприетата операция да се търсят руски военни в града.

Когато бе запитан за нея, той отговори: "Бе донякъде успешна, но те ловуват. Те седят някъде там със снайпери в момента и ние обявяваме - никой не може да ходи от дом в дом. На първо място ни интересуват животите на гражданите на Киев и от друга гледна точка - опитваме да издирам тези хора и ако няма цивилни по улиците, ще е много по-лесно".

След това бе запитан дали руските групи са открити: "Убихме няколко души, предполагам шестима, в предната вечер". Пред CNN Виталий заяви още: "Не ни интересува колко силна е руската армия, ние сме готови да се борим.

ВИТАЛИЙ И ВЛАДИМИР КЛИЧКО: ОТ ЕПИЧНИ БИТКИ НА РИНГА ДО УЖАСА НА ВОЙНАТА (ГАЛЕРИЯ)

И сме готови да умрем за нашата родина и за нашите семейства, защото това е нашият дом. Това е нашето бъдеще и някой иска да дойде в домовете ни и да ни открадне бъдещето от нас" - сподели той.

"Изправихме се пред една от най-силните армии в света. Желанието да сме независими е основен приоритет за нас. Пазим семействата си, града си, страната си, бъдещето си. Има огромно патриотично движение в момента. Възрастни хора, представяте ли си? Доктори, актьори, много професии, които никога не са очаквали да се бият, да държат оръжия. Но точно сега идват при нас, готови да се бият. Невероятно е" - допълни Кличко.

"ТРЯБВА ДА Е ЯСНО, КОГАТО ПУТИН ПРИКЛЮЧИ С УКРАЙНА, ЩЕ БОМБАРДИРА ЕВРОПА"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички