Паника в лагера на Тайсън Фюри! Човекът, подготвил го за Уайлдър, отпадна от сметките


Паника в лагера на Тайсън Фюри! Човекът, подготвил го за Уайлдър, отпадна от сметките
Снимка: Getty Images

2130 0

Лоша новина посече тренировъчния лагер на Тайсън Фюри за предстоящия му сблъсък с Дилиън Уайт. Основният му спаринг партньор получи контузия и ще бъде аут за остатъка от тренировките.

Промоутърът на Фюри Боб Аръм съобщи, че младият Джаред Андерсън – любимият спаринг партньор на Циганския крал, е получил тежка контузия и няма да може да участва в подготовката за мегасблъсъка срещу претендента за титлата на Фюри - Дилиън Уайт.

22-годишният Андерсън бе ключова част от екипа на световния шампион в тежка категория при победата на британеца над Дионтей Уайлдър през октомври миналата година. Физиката, както и боксовият стил на Андерсън, са почти идентични с тези на Уайлдър, което е помогнало много на Фюри за побеждаването му.

Младокът, чийто рекорд при професионалистите е 11-0, е бил част от подгряващата програма за сблъсъка между Фюри и Уайт на 23 април на "Уембли", но заради получената травма този мач отпада.

„Искам да се извиня на своите фенове, прибързах с подготовката си и сега съм аут за мача през април. Ще се върна по-силен отвсякога“, сподели Андерсън в пост в социалната мрежа Инстаграм.

Тайсън Фюри срещу Дилиън Уайт е само една от боксовите срещи, които очакваме с нетърпение. Ето как протича подготовката на Антъни Джошуа преди сблъсъка му с Олександър Усик това лято.

Следете всички новини и информации за сблъсъка Тайсън Фюри - Дилиън Уайт в Sportlive.bg! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички