Антъни Джошуа празнува в стила на Кристиано Роналдо (ВИДЕО)


Антъни Джошуа празнува в стила на Кристиано Роналдо (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1603 0

Кристиано Роналдо безспорно е най-комерсиалната спортна звезда в целия свят и немалко професионални спортисти взима пример от него. По всичко изглежда, че и бившият боксов световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа подражава на португалеца.

В социалната мрежа Туитър бе споделен клип, в който Ей Джей, по време на подготовката си за мача-реванш срещу Олександър Усик, имитира култовото движение на Роналдо, което той изпълнява след отбелязването му на гол, скандирайки „Siuuu”. Това движение на португалеца получава огромен отзвук в социалните мрежи до такава степен, че дори тези, които не гледат футбол, знаят за създателя му. На клипа изглежда, че боксьорът, родом от Уотфорд, се намира в прекрасно настроение преди сблъсъка си с украинеца, който се очаква да бъде това лято.

„Антъни е в страхотна форма и няма търпение за сблъсъка. Готов е да се бие. В момента държим връзка с екипа на Усик и обсъждаме двубоят да се състои преди края на юни. Много искаме срещата да се състои във Великобритания, но получаваме страхотни оферти от чужбина – САЩ и Близкия Изток, това ще бъде уточнено допълнително“, заяви промоутърът на Джошуа Еди Хърн пред The Mirror.

32-годишният британец претърпя тежко поражение от Усик през септември миналата година в Лондон, губейки световните си титли. Той ще бъде готов на всичко, за да вземе реванша и да си върне обратно поясите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички